MGCOOL dă startul unui concurs ce vă poate aduce premii foarte interesante; iată detalii!

744 ori
<b>MGCOOL dă startul unui concurs ce vă poate aduce premii foarte interesante; iată detalii!</b>Cum primăvara și-a făcut deja simțită prezența, înseamnă că de acum și weekend-urile vor fi ceva mai speciale. Pregătim ieșiri la iarbă vedere, aventuri pe munte și tot felul de activități pe care le vom împărtăți pe rețelele de socializare. Acest lucru

Cei de la MGCOOL vin astăzi cu un nou concurs interesant, unul ce vă invită să folosiți hashtag-ul #MGCOOLweekend pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram și Twitter - și astfel având șansa de a câștiga premii speciale. În fiecare săptămână, compania va extrage câștigători pentru cel mai tare clip, fotografie, sau poveste de pe Instagram, aceștia urmând a beneficia de o mare surpriză.

Asta înseamnă desigur că va trebui să postați fotografii și clipuri cu activitățile voastre de weekend pe rețelele de socializare mai sus menționate și însoțit de hashtag-ul #MGCOOLweekend. Pentru că toți iubim timpul liber, avem iată șansa de a ne transforma activitatea de weekend într-una câștigătoare.

Deși premiile nu sunt dezvăluite, cel mai probabil printre acestea se numără camere video de acțiune, brățări fitness și poate cupoane de reducere pentru achiziții de pe site-ul mgcool.cc. De asemenea, găsiți detalii extra despre concurs pe pagina de Facebook a companiei de față!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×