Elephone Play X are câteva noi dotări dezvăluite; cameră selfie de 5 mpx și display FHD de 5.5 inch

782 ori
<b>Elephone Play X are câteva noi dotări dezvăluite; cameră selfie de 5 mpx și display FHD de 5.5 inch</b>Aflăm astăzi noi detalii despre phablet-ul cu cameră duală pregătit de către Elephone, terminal numit Play X. Acesta va oferi un senzor frontal de 5 megapixeli pentru captura selfie, un display Full HD de 5.5 inch și o carcasă complet metalică ce va fi

Știm de ceva timp faptul că cei de la Elephone pregătesc lansarea unui nou smartphone cunoscut drept Play X, telefon ce va sosi cu o cameră foto duală compusă din doi senzori de 13 megapixeli. Acest modul dual ne va oferi acel efect bokeh în fotografii și totodată ne va permite modificarea punctului de focus chiar și după realizarea imaginilor.

Elephone Play X

Astăzi compania producătoare ține să ne prezinte noi dotări hardware pe care telefonul urmează a le oferi la pachet, printre acestea numărându-se un display Full HD JDI de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), un scanner de amprente integrat în butonul home fizic și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru captura selfie.

Avem parte de o carcasă realizată complet din metal și descoperim totodată faptul că vom putea alege din 3 variante de culoare: albastru, roși și negru. Elephone Play X ar trebui să fie lansat comercial în scurt timp pe piață și la prima vedere această nuanță de roșu pe care o vedem reprezentată mai sus, arată chiar foarte bine. Vedeți de asemenea și câteva mostre foto tot mai sus.

Pentru update-uri referitoare la acest nou produs puteți vizita site-ul oficial al companiei sau pagina sa de Twitter!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×