Smartphone-ul Elephone C1X poate fi achiziționat pentru doar 99.99 dolari; stocul este limitat la 500 unități!

1.852 ori
<b>Smartphone-ul Elephone C1X poate fi achiziționat pentru doar 99.99 dolari; stocul este limitat la 500 unități!</b>De curând cei de la Elephone au adus pe piață și smartphone-ul C1X, terminal care a sosit la un preț de precomandă de 119.99 dolari. Astăzi însă, cei interesați au ocazia de a achiziționa handset-ul pentru suma de doar 99.99 dolari prin intermediul celor

Nu demult cei de la Elephone au dat și startul programului de precomandă pentru smartphone-ul C1X, telefon din zona de buget ce era disponibil la prețul de 119.99 dolari. Grație unei oferte speciale, cei interesați de achiziția sa pot prinde handset-ul astăzi pentru suma de doar 99.99 dolari prin intermediul retailerului chinez Coolicool.com ce vinde doar 500 unități la acest preț.

Elephone C1X

Din punct de vedere al design-ului avem aici un telefon care sosește într-o carcasă metalică unibody și care ne oferă un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D pentru un plus la capitolul experiență de utilizare. De asemenea, nuanța de culoare negru pe care o avem aici are parte de un finisaj mat similar cu cel văzut pe iPhone 7. 

Dotările sunt chiar interesante pentru prețul plătit, primind un display HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, scanner de amprente, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Avem și o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, suport dual-SIM, 4G LTE și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat din fabrică.

Elephone C1X poate fi achiziționat de aici și ma multe detalii aflați de pe pagina oficială a producătorului sau de pe Twitter! Achiziția telefonului implică desigur și plata de taxe vamale!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×