eMAG are o promoție specială de weekend initulată 'Weekend Superstars'; Asus ZenFone 3 Max costă acum doar 699 lei!

2.364 ori
<b>eMAG are o promoție specială de weekend initulată 'Weekend Superstars'; Asus ZenFone 3 Max costă acum doar 699 lei!</b>Cei de la eMAG s-au gândit să vină în acest weekend cu o serie de promoții speciale parte din campania pe care o numesc 'Weekend Superstars'. Avem parte de oferte cât de cât interesante, cu smartphone-ul Asus ZenFone 3 Max în prim-plan care în această

Weekend-ul 27-28 mai este marcat și de către campania de reduceri marca eMAG și intitulată 'Weekend Superstars', promoție ce ne aduce prețuri interesante pentru unele produse comercializate de către retailer. Sunt regăsite mai toate categoriile aici, de la smartphone-uri, tablete și gadget-uri până la aparatură foto, produse de gaming și auto.

Asus zenfone 3 max

Noi am găsit un smartphone la preț foarte bun, acesta fiind numit Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) care în această perioadă costă numai 699 lei. Acest terminal a fost testat și aici la Mobilissimo, iar la prețul de față oferta este cum nu se poate mai bună ținând cont și de faptul că alți retaileri îl afișează la sume cu 100-200 lei mai mari.

Plătind această sumă veți primi un smartphone echipat cu display HD de 5.2 inch, procesor quad-core, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și cameră selfie de 5 megapixeli. Pe spate întâlnim un senzor de 13 megapixeli și selling point-ul aici este bateria generoasă de 4130 mAh ce aduce și funcția de power bank. Găsiți telefonul la prețul de 699 lei pe eMAG.ro, iar lista completă de promoții de weekend chiar aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×