TomTop are prețuri speciale pentru 3 produse din ofertă; Camera video de acțiune V3 4K, stabilizatorul X-CAM Sight2 și Ulefone Power 2 se află pe listă!

1.245 ori
<b>TomTop are prețuri speciale pentru 3 produse din ofertă; Camera video de acțiune V3 4K, stabilizatorul X-CAM Sight2 și Ulefone Power 2 se află pe listă!</b>Pe lista de recomandări marca TomTop de astăzi avem 3 produse foarte interesante la prețuri speciale! Printre ele se numără un gimbal pentru stabilizarea imaginii atunci când filmăm cu smartphone-ul, o cameră video de acțiune capabilă de captură 4K și

În această perioadă retailerul chinez TomTop vine în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri pe gustul tuturor, fiind prezentate și 3 produse speciale aflate în prim-plan. Avem printre acestea o cameră video capabilă de captură 4K Ultra HD la super preț, un gimbal pentru stabilizare ce ne ajută în obținerea unor materiale video profi cu telefonul, dar și un smartphone foarte bine echipat la capitolul baterie. Să vedem despre ce este vorba!

1. Cameră video de acțiune V3 4K

V3 4K

Pe primul loc în acest mini-top avem camera video de acțiune V3 4K, produs care după cum și denumirea sa sugerează, oferă suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD. Filmarea propriu zisă se va realiza la 30 fps și printre dotările camerei mai avem un display LCD de 2 inch, funcția de zoom digital 4x și senzorul foto Sony IMX179. Camera poate filma și FHD la 60 fps, dar și HD la 120fps.

Ni se oferă la pachet și o carcasă specială menită să protejeze camera sub apă și totodată să ne permite filmarea subacvatică în apă la o adâncime maximă de 40 metri. Dimensiunile compacte o fac perfectă pentru utilizarea în orice situație și aventurile voastre din vară vor fi astfel păstrate în format video. Prețul este de doar 22.99 dolari folosind codul promoțional PJCMR10 până pe 30 iunie.

2. Gimbal X-CAM SIGHT2 

Gimbal X-CAM SIGHT2

În continuare întâlnim stabilizatorul de imagine pe 2 axe numit X-CAM SIGHT 2 - gimbal pe care vi l-am prezentat și noi de curând prin intermediul unui material video. Rolul acestui produs este de a stabiliza imaginea atunci când realizăm clipuri video cu smartphone-ul. Pentru a începe procesul de filmare tot ce avem de făcut este să fixăm telefonul în dispozitiv cu ajutorul celor două cleme oferite și să așteptăm ca motorașul intern să ajute la reglarea poziției terminalului și la echilibrarea sa.

Conectarea se va realiza prin Bluetooth la smartphone și trebuie să știți faptul că sunt acceptate terminale cu display de până la 5.5 inch, inclusiv această diagonală. Durata de funcționare este de 2 până la 5 ore, în funcție de greutatea telefonului vostru. TomTop vinde acest gimbal la prețul de 38 dolari odată cu utilizarea codului XCAM9 până la data de 30 iunie! 

3. Ulefone Power

Ulefone Power 2

Și nu în ultimul rând, smartphone-ul cu baterie generoasă de care vă anunțam mai sus este chiar Ulefone Power 2 - telefon ce doar astăzi poate fi achiziționat la suma de 169.99 dolari. Plătind acest preț primim un handset echipat cu display Full HD de 5.5 inch + protecție Gorilla Glass 3, cu procesor octa-core MediaTek MT6750T și cu 4 GB RAM LPDDR3. Avem 64 GB de stocare și un slot microSD de până la 256 GB.

Bateria este o unitate enormă de 6050 mAh și pe lista de dotări mai întâlnim camera frontală de 8 megapixeli pentru captura seflie, senzorul foto principal de 13 megapixeli pe spate și scanner-ul de amprente. Tehnologia 4G LTE este prezentă aici și mai primim Wi-Fi, A-GPS, Radio FM, OTG și un LED pentru notificări. Produsul poate fi achiziționat de pe TomTop.com! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×