Evenimentul Keynote din cadrul Apple WWDC 2017 va avea loc pe 5 iunie; iată cum poate fi urmărit live

1.122 ori
<b>Evenimentul Keynote din cadrul Apple WWDC 2017 va avea loc pe 5 iunie; iată cum poate fi urmărit live</b>După ce Google a organizat conferința dezvoltatorilor I/O 2017, este rândul celor de la Apple să aibă un astfel de eveniment destinat dezvoltatorilor. Numele său este WWDC 2017 și aflăm astăzi faptul că va avea loc pe data de 5 iunie când Apple îl va

La fel ca Google și Apple organizează anual un eveniment axat pe dezvoltatori, conferință pe care gigantul din Cupertino o va organiza anul acesta în perioada 5-9 iunie. Această ediție WWDC va debuta printr-un eveniment keynote programat pentru data de 5 iunie la ora 20:00 (ora României) și se estimează ca durata acestuia să fie în jurul a 2 ore, timp în care vom vedea noutățile pregătite de Apple în zona software.

Vom afla noutăți despre iOS, macOS, WatchOS, dar și despre aplicațiile actualizate din portofoliul Apple și nu ar fi exclus să vedem și tableta iPad Pro 10.5 lansată oficial aici. Și Siri ar trebui să beneficieze de o actualizare importantă cu această ocazie și poate descoperim și ceva despre tehnologiile AR și VR la care Apple lucrează.

Evenimentul keynote va putea fi urmărit live pe dispozitivele iPhone, iPad sau iPad folosind Safari și având instalat minim iOS 7.0, dar și pe Mac cu minim Safari 6.0.5 rulând pe OS X v10.8.5 sau ediții mai noi. Și utilizatorii Windows 10 vor putea viziona conferința prin intermediul browser-ului Microsoft Edge, la fel și utilizatorii de Apple TV Gen.2, 3, sau 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×