LG Q7 2018 este în pregătire; Sud-coreenii de la LG primesc drepturile asupra numelui său

Autor:  | Publicat în:  LG 740 ori
<b>LG Q7 2018 este în pregătire; Sud-coreenii de la LG primesc drepturile asupra numelui său</b>Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la LG Electronics ne pregătesc lansarea unui nou smartphone în perioada următoare, model intitulat LG Q7 2018. Vom avea astfel de-a face cu un succesor pentru LG Q6 de anul trecut și este de așteptat ca

Anul trecut ne-au plăcut designul şi camera lui LG Q6, iar acum se pare că un succesor e în cărţi. LG Electronics a înregistrat recent drepturile asupra numelui LG Q7 (2018). Înregistrarea a fost făcută la finalul lunii februarie şi aprobată pe 9 martie 2018.

LG Q7

Produsul e listat în categoriile "telefon mobil" şi "smartphone". LGQ6 era lansat în vara trecută, drept primul telefon midrange al companiei cu aspect 18:9 al ecranului. Avea şi recunoaştere facială destul de performantă, iar în unele regiuni telefonul este cunoscut şi ca LG G6 Mini. Q6 fusese certificat cu standardul militar MIL-STD-810G şi sosea cu un ecran de 5.5 inch, cameră de 13 MP şi procesor Snapdragon 435.

E drept că nu rupea norii la performanţă, dar se bătea cu un Huawei P10 Lite şi un Nokia 6. LG Q7 (2018) e cunoscut doar la nivel de nume deocamdată, dar putem specula cu privire la dotările sale. Îmi imaginez că va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 660, poate 3 sau 4 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi eventual şi o cameră duală de această dată. Ecranul 18:9 e în cărţi, poate cu o diagonală mai mare de această dată.

Preţul ar trebui să fie undeva între 300 şi 400 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×