Honor View 20: Design memorabil, prin felul în care prinde lumina spatele

863 ori
<b>Honor View 20: Design memorabil, prin felul în care prinde lumina spatele</b>Telefoanele Honor au avut mereu un spate arătos, prin modul în care reflectau lumina. O bună perioadă au mers pe aceeaşi abordare, reflectând raze verticale pe un spate glossy. Honor 8X a introdus şi o dungă verticală de alt colorit, arătând ca un aparat

Telefoanele Honor au avut mereu un spate arătos, prin modul în care reflectau lumina. O bună perioadă au mers pe aceeaşi abordare, reflectând raze verticale pe un spate glossy. Honor 8X a introdus şi o dungă verticală de alt colorit, arătând ca un aparat foto Cyber-Shot. Honor View 20 trece la următorul nivel cu o serie de "V"-uri care se "activează" pe verticală când înclini telefonului.

Arată ca un powerup dintr-un joc de curse ca Wipeout pe PlayStation şi fură privirea oricui. Noi avem varianta albastră, dar există şi un roşu Phantom arătos şi variantele sexy Moschino de la eMAG.ro. Fabricat din sticlă şi metal, acesta este un telefon premium, care nu are ecran cu muchii curbate, dar are un decupaj pentru camera selfie în ecran.

Spatele e uşor curbat pe margini şi atrage puţin amprente şi grăsime, dar datorită modului în care reflectă lumina, petele sunt mai puţin vizibile. Terminalul da senzaţia de premium şi în ciuda faptului că are diagonală de 6.4 inch, sta binişor în mână şi se simte comod la utilizarea cu o singură mână. Butoanele au feedback OK, aderența este bună şi singurul neajuns ar fi muchiile mari ale decupajului pentru camera selfie, asta dacă eşti cârcotaş.

Telefonul măsoară 8.1 mm în grosime şi cântăreşte 180 de grame, este arătos, premium, elegant şi aderent. Nu putem decât să ne întrebăm cum va fi următorul Honor, care vine la Londra săptămâna viitoare şi are şi el versiune Moschino.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×