Razer Phone 2: Design monolitic polarizant, destul de masiv, dar comod în landscape

691 ori
<b>Razer Phone 2: Design monolitic polarizant, destul de masiv, dar comod în landscape</b>Razer Phone 2 nu are vreo cale de mijloc când vine vorba de design: fie îl iubeşti, fie îl urăşti. În ziua de azi când totul e curbat, s-ar putea să îl urăşti. Asta pentru că e perfect angular, dreptunghiular, nu are curburi.

Razer Phone 2 nu are vreo cale de mijloc când vine vorba de design: fie îl iubeşti, fie îl urăşti. În ziua de azi când totul e curbat, s-ar putea să îl urăşti. Asta pentru că e perfect angular, dreptunghiular, nu are curburi.

Este un design industrial, nerdy, geeky, SF cumva. Are aceeaşi lungime ca Razer Phone 1, e cu 1 mm mai lat şi cu 0.5 mm mai gros. Măsoară 8.5 mm în grosime şi cântăreşte 220 de grame, deci e destul de greu chiar și față de alte flagship-uri măricele. 220 de grame e mult mai ales la o diagonala sub 6 inch. Terminalul este fabricat din sticlă şi metal, iar în spate găsim un logo Razer iluminat RGB Chroma, cu setări dedicate. Spatele e magnet de amprente, iar difuzoarele uriaşe din față atrag şi ele murdăria.

Aderența e OK, dar telefonul nu e confortabil de utilizat cu o singură mână. În schimb în landscape îţi dă siguranţă şi e chiar comod. Posibil să vă deranjeze la degete angularitatea sa totuşi. Cert e că Razer Phone 2 are personalitate, e diferit şi îşi asumă riscuri. Este şi certificat IP67, având oarecare rezistenţă la apă, nu ca IP68 totuşi.

Dacă navele spaţiale paralelipipedice sunt cool, atunci şi Razer Phone 2 poate fi cool.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×