HTC U Ultra: Conectivitate de top, pune la respect şi un iPhone

1.738 ori
<b>HTC U Ultra: Conectivitate de top, pune la respect şi un iPhone</b>HTC U Ultra se prezintă din start cu multiplele sale microfoane, 4 la număr, care promit o anulare excelentă a zgomotului de fond, dar şi ascultare din partea asistentului virtual. Evident ajuta şi la înregistrarea 3D a sunetului la filmare.

HTC U Ultra se prezintă din start cu multiplele sale microfoane, 4 la număr, care promit o anulare excelentă a zgomotului de fond, dar şi ascultare din partea asistentului virtual. Evident ajută şi la înregistrarea 3D a sunetului la filmare.

Pe noi ne interesează mai multe aspecte, precum portul USB Type-C, faptul că nu primim jack audio sau faptul că există slot nano SIM aici. Acest smartphone oferă suport 4G LTE de Categorie 11, cu viteze de până la 600 Mbps pentru download. Mai primim şi suport VoLTE, apelare WiFi, NFC şi Bluetooth 4.2. Pentru că am amintit de WiFi, exista aici şi WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, dar şi conectivitate de tip HTC Connect.

Speedtest HTC U Ultra

Aceasta permite realizarea de streaming wireless către orice device compatibil din casă. Mai mult decât atât HTC a acoperit toate tehnologiile moderne de streaming, inclusiv DLNA, AirPlay şi Miracast. Lista se încheie cu GPS, Glonass şi Beidou. În secţiunea Dialer găsim Speed Dial, iar la apeluri avem un sunet excelent, cristalin, vocile se aud perfect şi microfoanele sunt foarte bune.

Nici testele de viteză nu au fost mai prejos, în SpeedTest atingând 132 Mbps la download 4G şi 45 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 332 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Ca un test special am comparat rezultatul unui iPhone 6S Plus cu cel al lui HTC U Ultra şi telefonul HTC a triumfat la un nivel de 5 la 1 în aceleaşi teste de viteză, ceea ce e fantastic!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×