HTC U11: Conectivitate cu de toate pentru toţi, la cel mai avansat nivel

1.557 ori
<b>HTC U11: Conectivitate cu de toate pentru toţi, la cel mai avansat nivel</b>HTC nu se zgârceşte deloc la conectivitate pe cel mai nou flagship al său, în compensarea parcă pentru lipsa de jack audio. HTC U11 pune la bătaie un port USB Type-C şi vine în variante dual şi single SIM.

HTC nu se zgârceşte deloc la conectivitate pe cel mai nou flagship al său, în compensarea parcă pentru lipsa de jack audio. HTC U11 pune la bătaie un port USB Type-C şi vine în variante dual şi single SIM.

Permite realizarea de apeluri VoLTE sau apeluri WiFi şi are şi suport 4G LTE, pe hârtie cu promisiunea de viteze la nivel de 1 Gbps. HTC U11 suporta LTE Categoria 16, fiind compatibil cu benzile multiplilor operatori de pe tot globul. Are şi NFC şi Bluetooth 4.2, WiFi a/b/g/n/ac, iar de abia aici lucrurile încep să fie savuroase. Lista se îmbogăţeşte prin suport Chromecast, DLNA, Miracast şi chiar şi Apple AirPlay.

Speedtest HTC U11

Apelurile au volum foarte ridicat, anulare perfecta a zgomotului de fond, iar microfoanele şi-au făcut treaba excelent. Am realizat şi teste de viteză prin aplicaţia Speedtest, atingând 88 Mbps la download 4G şi 27 Mbps la upload. Nu e rău deloc aş zice. La WiFi am ajuns la 216 Mbps download şi 25 Mbps upload, cimentând statutul de flagship şi la nivel de conectivitate.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×