Funcția de scanare a documentelor din Dropbox ajunge de astăzi și pe Android (Descărcați de aici)!

1.028 ori
<b>Funcția de scanare a documentelor din Dropbox ajunge de astăzi și pe Android (Descărcați de aici)!</b>După ce inițial aplicația Dropbox pentru iOS includea funcția de scanare a documentelor folosind camera foto a smartphone-ului, iată că de astăzi și utilizatorii Android se pot bucura de acest feature util. Prin simpla scanare a documentului dorit veți

Printre funcțiile pe care aplicația Dropbox pentru iOS le-a primit anterior se număra și cea de scanare a documentelor direct în contul asociat, acestea fiind salvate apoi în format PDF. De astăzi funcția ajunge și pe aplicația Android și după cum puteți vedea pe baza imaginii gif de mai jos, scanarea poate fi ajustată direct pe mobil atunci când este nevoie de acest lucru, având posibilitatea de a tăia sau roti imaginea obținută.

Dropbox Scanner

Practic veți realiza o fotografie a documentului pe care doriți să îl păstrați sub formă de PDF, imagine ce va fi ajustată automat de către aplicație și salvată în contul vostru de Dropbox. Mai aflați și faptul că Dropbox a actualizat aplicația Paper care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a utiliza software-ul chiar și atunci când nu mai sunt conectați la internet.

Odată ce telefonul se conectează iarăși la rețea, modificările asupra documentelor vor fi sincronizate. Găsiți aplicația Dropbox pentru Android aici, iar pentru iOS aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×