Turul Magazinelor #236: Turul imprimantelor portabile de fotografii, text şi bonuri

1.339 ori
<b>Turul Magazinelor #236: Turul imprimantelor portabile de fotografii, text şi bonuri</b>Pentru voi avem astăzi o serie de recomandări din categoria imprimantelor portabile pentru fotografii, a celor pentru bonuri, cât și  a imprimantelor clasice ce ne ajută la printarea text. Toate acestea le includem în Turul Magazinelor și aflați că

Cum unii dintre noi muncesc din mers, device-urile portabile ne fac viaţa mai uşoară. Ca atare am decis să facem un tur al imprimantelor portabile, utile atât pentru cei care vor să imprime o amintire din vacanţă, cât şi pentru cei care au de imprimat o etichetă, bonuri sau pur şi simplu documente, fără prea multă bătaie de cap. Trebuie spus că unele dintre aceste produse au avut preţuri chiar rezonabile şi m-au surprins prin accesibilitate.

1. Imprimantă Foto Portabilă Photobee

Photobee

Cei de la Quickmobile.ro  au în oferta cea mai accesibilă imprimantă din acest tur (în rândul retailerilor de la noi), o imprimantă foto portabilă roz, marca Photobee. Acest model portabil vă permite să imprimaţi cele mai haioase, memorabile sau emoţionante momente din viaţa voastră. Device-ul se conectează la smartphone-uri cu Android şi cu iOS şi aveţi nevoie să descărcați aplicaţia PhotoBee, din App Store şi Play Store.

Imprimarea se întâmplă cu o simplă apăsare de buton şi totul durează doar 45 de secunde. Imprimanta are un cartuş special cu 12 hârtii, iar fotografiile imprimate au dimensiuni de 58 x 89 mm. Greutatea de 363 grame e rezonabilă.

2. Imprimantă portabilă QS 5806 Mini 

QS 5806 Mini

Aceasta mini imprimantă portabilă vine cu suport Bluetooth şi costă 42.89 dolari la GearBest.com. Poate ajunge la o viteză de imprimare de 60 mm pe secundă şi oferă suport pentru coduri de bare şi QR code-uri. Chiar şi stickere şi adezive se pot imprima de către acest device. Are un sistem special de alertă pentru momentele când rămâne fără baterie, hârtie sau apar defecţiuni.

Imprimarea se face prin metoda termică, iar produsul are greutate de 254 grame. Va imprima în special bonuri, chitanţe, reţete, liste de cumpărături şi liste de logistică.

3. Imprimantă foto portabilă Polaroid ZIP

Polaroid ZIP

Dacă nici Polaroid nu ştie să facă un aparat care imprimă fotografii color rapid, atunci cine? eMAG.ro ne propune o imprimantă foto portabilă Polaroid ZIP, cu suport Bluetooth şi NFC. Costă 645 lei şi oferă imprimare termică. Alimentarea cu hârtie se face cu 10 coli, iar o coală are nevoie de 60 de secunde petru imprimare completă. Avantajul e greutatea de doar 186 de grame, cam ca un smartphone cu ecran de 5.5 inch.

eMAG.ro oferă la pachet şi 10 coli, iar dimensiunea mediului de printare este de 5 x 8 cm.

4. Imprimantă cu Jet portabilă Color Canon PIXMA iP110

Canon PIXMA iP110

Trecem la lucruri mai serioase, cu o imprimantă cu jet portabilă color Canon PIXMA IP110. Costă 1119 lei la Cel.ro şi vine cu un cartuş cu 5 culori, foarte uşor de inocuit. Imprimă la 9600 dpi şi oferă suport WiFi, plus imprimare direct din cloud. Se conectează la telefon sau tabletă şi are aplicaţie dedicată. Suportă imprimarea de PDF-uri, fişiere JPG şi chiar conectarea la Dropbox, Google Drive, OneDrive sau Evernote.

Şi fotografii de pe Facebook sau Twitter pot fi imprimate direct de pe device. Cântăreşte 2 kilograme.

5. Imprimantă portabilă Epson WorkForce WF-100W

Epson WorkForce WF-100W

Tot din aceeaşi zonă a imprimantelor la graniţa dintre fixe şi portabile îl găsim pe modelul Epson WorkForce WF-100W, cu preţ de 1272 lei la evoMAG.ro. Foloseşte coli A4 şi are un sistem Inkjet  destul de capabil. Imprimă în format A4, A5 şi A6, dar şi plic şi letter legal. Viteza de imprimare este de 14 ppm pentru alb/negru şi 11 ppm pe sistem color.

Conexiunea este atât USB 2.0, cât şi wireless, iar greutatea de 1.6 kg nu e rea deloc. Primim la pachet şi 2 cutii de întreţinere, bloc de alimentare şi cartuşe de cerneală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×