Sony Xperia X Performance: Conectivitate excelentă, cu WiFi foarte rapid, funcţie de robot telefonic

1.443 ori
<b>Sony Xperia X Performance: Conectivitate excelentă, cu WiFi foarte rapid, funcţie de robot telefonic</b>Nu că Xperia X Performance nu ar fi un excelent player media, dar e pana la urmă un telefon, aşa că l-am folosit ca atare. Are ca atuu faptul că slot-ul SIM e foarte uşor de accesat, fără să fie nevoie de vreo cheiţă sau de unghii lungi pentru a îl..

Nu că Xperia X Performance nu ar fi un excelent player media, dar e pană la urmă un telefon, aşa că l-am folosit ca atare. Are ca atuu faptul că slot-ul SIM e foarte uşor de accesat, fără să fie nevoie de vreo cheiţă sau de unghii lungi pentru a îl deschide.

Disponibil în variante single SIM sau dual SIM, acest terminal vine cu slot nano SIM şi oferă suport pentru LTE Categoria 9, GPS, Glonass, WiFi a/b/g/n/ac, Miracast şi Bluetooth 4.2. Pe listă se află şi DLNA, NFC, Google Cast şi Sony promite şi înregistrare stereo aici, pe baza unor microfoane performante. Dialerul vine cu funcţie de "robot telefonic", rar întâlnită în ziua de azi pe smartphone-uri, plus funcţie Smart Call.

Sony Xperia X Performance: Conectivitate excelentă, cu WiFi foarte rapid, funcţie de robot telefonic

Apelurile au volum ridicat, sunet clar şi semnalul a fost excelent. Şi anularea zgomotului de fond a fost bună. Şi pentru că suntem într-o serie de aspecte pozitive, mai menţionăm şi că rezultatele la testul de viteză SpeedTest au fost pozitive. Astfel, am ajuns la 127 Mbps la download 4G şi 46 Mbps la upload. Testul WiFi ne-a dus pe noi culmi, adică 433 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Rezultate bune per total.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×