Huawei P10: Conectivitate cu multiple benzi, USB Type-C, convorbiri bune

934 ori
<b>Huawei P10: Conectivitate cu multiple benzi, USB Type-C, convorbiri bune</b>O parte din mine se aştepta să vedem şi conectivitatea infraroşu pe Huawei P10, dar nu o să fac o tragedie din lipsa sa. Şi asta mai ales pentru că telefonul bifează toate opţiunile moderne de conectivitate.

O parte din mine se aştepta să vedem şi conectivitatea infraroşu pe Huawei P10, dar nu o să fac o tragedie din lipsa sa. Şi asta mai ales pentru că telefonul bifează toate opţiunile moderne de conectivitate.

Vine cu două slot-uri SIM, dintre care unul hibrid (suportă şi carduri microSD) şi oferă şi suport 4G LTE în 20 de benzi. E vorba despre LTE Categoria 12, cu viteza de download teoretică de până la 200 Mbps. Primim şi suport LTE Advanced, GPS, Glonass, Galileo, BDS şi Bluetooth 4.2. Jos se afla un port USB Type-C, deja standard pe telefoanele flagship moderne.

Speedtest Huawei P10

Iar lista se încheie cu WiFi a/b/g/n/ac şi NFC, cu funcţiile extra Link+ şi WiFi+. Dialerul aduce opţiuni ca filtru anti hărţuire, Pocket Mode şi Speed Dial, dar şi Virtual HD Call. Acustica la convorbiri a fost excelentă din punct de vedere al clarităţii, volumului şi anularii zgomotului de fond. Continuă impresia bună despre microfoane avută şi la captura video de altfel.

Nu am uitat de SpeedTest, astfel că am ajuns la 64 Mbps download în 4G şi 47 Mbps viteza upload. La testul WiFi am ajuns la 31 Mbps download şi 25 Mbps, rămânând în grafic faţă de ultimele modele testate.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×