HTC U11 Plus ni se prezintă în randări detaliate; avem și un scurt clip video

1.372 ori
<b>HTC U11 Plus ni se prezintă în randări detaliate; avem și un scurt clip video</b>În ultima perioadă se vorbește mult despre HTC U11 Plus, viitorul flagship al companiei taiwaneze și totodată primul telefon din portofoliu ce aderă la trendul panourilor 18:9. Astăzi avem ocazia ca prin intermediul lui @OnLeaks să privim asupra

Se vorbește din ce în ce mai mult despre HTC U11 Plus în ultima vreme, un flagship de sfârșit de an care aparent va debuta oficial pe data de 2 noiembrie. Ieri l-am văzut listat în cadrul unui test benchmark, iar astăzi descoperim câteva randări ale sale și un clip video la 360 grade - materiale oferite de către @OnLeaks și couponraja.in. Mai jos aflați și câteva aspecte legate de dimensiuni și dotări hardware.

HTC U11 Plus

Ei bine, ca design se remarcă un look familiar ultimelor dispozitive semnate HTC, cu acel spate Liquid Glass și cu o cameră foto plasată central pe spate. Aici avem și scanner-ul de amprente de această dată, asta pentru că terminalul de față va sosi cu un display 18:9 ce va ocupa mare parte din panoul frontal.

HTC U11 Plus

HTC U11 Plus va fi totuși un smartphone cam gros pentru standardele actuale, asta dacă dimensiunile date de @OnLeaks se adeveresc. Acesta dezvăluie că produsul măsoară 158.2 x 74.6 x 9.1 mm în grosime. Aflăm că va opta pentru un display QHD+ de 6 inch, pentru procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și pentru variante cu 4 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 6 GB RAM + 128 GB stocare.

HTC U11 Plus

Avem și port USB Type-C la bord, dar jack-ul audio nu revine din păcate. Ar trebui să ne așteptăm și la certificare pentru rezistența la apă și la tehnologia Edge Sense. Nu ar fi exclus să primim și tehnologie audio Boom Sound eventual. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×