HTC U12+ debutează pe 23 mai; Taiwanezii confirmă data următorului eveniment major

876 ori
<b>HTC U12+ debutează pe 23 mai; Taiwanezii confirmă data următorului eveniment major</b>Astăzi taiwanezii de la HTC au început să trimită invitațiile de presă pentru debutul lui HTC U12+, phablet ce va sosi pe data de 23 mai. Acesta va fi încă un terminal de pe piață ce alege procesorul de top Snapdragon 845 și acum vom avea parte

Peisajul lansărilor din această lună este acum complet şi după ce LG G7 ThinQ a debutat ieri, OnePlus 6 vine pe 16 mai, acum aflăm că HTC U12+ va sosi pe 23 mai. E drept că HTC a precizat doar că va avea un eveniment important la acea dată, fără a detalia clar despre ce e vorba.

În mod inedit a prezentat în teaserul cu data evenimentului şi o serie de componente ale terminalului pe care îl pregăteşte. Observăm o baterie de mari dimensiuni şi diferite porţiuni din placă de bază, slot SIM, şi parcă întrezăresc şi o cameră sau două. HTC U12+ este aşteptat să aducă două camere în spate, cu rezoluţii de 12 şi 16 MP, plus cameră duală de 8 MP în faţă. Nu m-aș mira să văd și Bokeh și AI la noile camere.

Are la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 845, un ecran de 6 inch cu rezoluţie QHD+, 6 GB RAM şi o baterie de 3420 mAh. Telefonul va fi rezistent la apă, în regim IP68 şi va avea şi suport Project Treble, pentru actualizări mai rapide la Android P şi Q. Aşteptăm şi o variantă 2.0 de Edge Sense, funcţia care permite strângerea muchiilor telefonului pentru a îi activa asistentul virtual, camera sau alte aplicaţii.

Ar trebui să aducă şi Bluetooth 5.0, HTC Sense Companion şi 4G LTE Categoria 12. Încărcarea rapidă e în cărţi de asemenea şi de vreme ce corpul pare acoperit cu sticlă în spate, mă aştept şi la încărcare wireless. Jack-ul audio sigur sare din schemă ca anul trecut, iar HTC rămâne printre singurele companii temerare fără breton. A scăpat în martie şi un preţ de 880 de dolari pentru acest smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×