HTC U11 Life Hands-on review: frăţiorul mijlociu al lui HTC U11 cu o platformă a actualizărilor prompte, Android One (Video)

1.092 ori
<b>HTC U11 Life Hands-on review: frăţiorul mijlociu al lui HTC U11 cu o platformă a actualizărilor prompte, Android One (Video)</b>Pe lângă smartphone-ul HTC U11 Plus, cei de la HTC au anunțat astăzi și modelul U11 Life - telefon din programul Android One care se aseamănă lui HTC U11. Vine cu un display Full HD de 5.2 inch, cu un procesor octa-core de la Qualcomm

HTC U11 Plus nu a fost anunţat singur astăzi, ci a avenit cu un sidekick. Robin-ul acestui Batman este fix HTC U11 Life, telefon midrange cu ecran de 5.2 inch, sau dacă vreţi un soi de HTC U11 Lte. Costă în jur de 1.600 lei şi vine cu Android One, dovedind că proiectul Google e cât se poate de viu, după câteva lansări sporadice în ultimii ani.

HTC U11 Life

Dacă pe HTC U11 Plus nu îl confundă nimeni cu HTC U11, pentru că în față are aspect 18:9 şi muchii înguste, iar în spate are scanner de amprente, puşi în faţa lui HTC U11 Life în 9 din 10 cazuri îl veţi confunda cu HTC U11. Asta e mare lucru în zona terminalelor cu preţ sub 2.000 de lei. E drept că şi LG a făcut asta cu Q6 la 1.100 lei replicând faţada lui LG G6, deci se poartă.

HTC U11 Life

Totuşi U11 Life e fix leit HTC U11, de la zona frontală, până la spate şi la gesturile de strângere a muchiilor pentru a declanşa asistentul virtual, camera şi alte funcţii. Evident dotările au picat din stratosferă în zona midrange. Nu mai avem Snapdragon 835 şi 6 GB RAM, ci Snapdragon 630 şi 3 GB RAM. Acest model se duelează cu un Motorola Moto G5S şi ZenFone 4 aş zice, mai ales dacă ne uităm şi la combo-ul de camere: 16 megapixeli în spate şi 16 megapixeli în faţă.

HTC U11 Life

Vestea bună e că filmează 4K, vestea proastă e că am mai fost fript de camere de 16 MP frontale înainte şi mă refer la HTC U Ultra, dar îmi rezerv judecata testelor finale totuşi. Handset-ul este certificat IP67, sta excelent în mână şi aduce şi 32 GB stocare, slot microSD şi o baterie de 2600 mAh, de la care am aşteptări mari, mai ales văzând ce bine joacă Motorola şi Sony în zona optimizării pe soft curat Android şi pe baterii cu capacitate sub 3000 mAh. HTC, ştim că poţi!

Terminalul are o rezoluţie Full HD pe un panou de 5.2 inch, iar Android One este bazat aici pe Android 7.1.1, cu promisiunea că Oreo va sosi super rapid, ba mai mult decât atât va sosi rapid şi acel mediu semicircular de pe HTC U11 Plus, care se deschide când strângi telefonul în mână. Ce înseamnă Android One? Actualizări Android sosite imediat în următorii 2 ani şi de securitate sosite super rapid pe următorii 3 ani. O garanţie a update-urilor, pe care nu prea o vedeţi pe modelele non Android One.

Telefonul va fi disponibil de la mijlocul lunii noiembrie pe la Sapphire Blue şi Ice White la suma de 1.600 lei. Ce nu prea am apreciat la el a fost iconografia ciudată şi scalarea interfeţei pe ecran, pentru că toate item-urile mi s-au părut prea mari. E drept că era doar un prototip şi posibil ca UI-ul stock Android să arate mai bine pe varianta finală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×