MWC 2018: Nokia 1 hands-on - cel mai ieftin telefon cu Android (Go) e aici (Video)

1.348 ori
<b>MWC 2018: Nokia 1 hands-on - cel mai ieftin telefon cu Android (Go) e aici (Video)</b>Cât de mari sunt compromisurile pe care le faci când realizezi un telefon Android cu preţ sub 100 de euro? La această întrebare încearcă să ne răspundă HMD Global, prin intermediul lui Nokia 1. Acesta este primul telefon Android Go de la Nokia şi costă..

Cât de mari sunt compromisurile pe care le faci când realizezi un telefon Android cu preţ sub 100 de euro? La această întrebare încearcă să ne răspundă HMD Global, prin intermediul lui Nokia 1. Acesta este primul telefon Android Go de la Nokia şi costă doar 70 de euro.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Android Go, este o versiune derivată din Android Oreo, care vine cu variante lite de Gmail, Google Maps, Gmail şi alte aplicaţii native din Android. Rolul versiunilor lite este de a reduce consumul de spaţiu de stocare şi de trafic de date. Aşa cum vă aşteptaţi, terminalul este micuţ şi compact, construit din plastic, dar are aderența bună.

Vine pe roşu, albastru, galben sau bej, dar îi puteţi schimba radical lookul prin carcase Xpress-On. Măsoară 9.5 mm în grosime, va sosi pe dual SIM şi single SIM şi ajunge în magazine în aprilie. De remarcat că are un chipset MediaTek la interior, 8 GB stocare, 1 GB RAM şi o cameră de 5 MP în spate, plus una de 2 MP în faţă. E un telefon bun pentru cei care vor să scape de adicţia de social media şi vor doar strictul necesar pe un smartphone. Un plus e promisiunea actualizărilor software la timp pe viitor.

Prezentare Nokia 1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×