Huawei P20 Lite primește și unboxing-uri înaintea lansării; Iată primele impresii sosite din Italia (Video)

2.292 ori
<b> Huawei P20 Lite primește și unboxing-uri înaintea lansării; Iată primele impresii sosite din Italia (Video) </b>În vreme ce ieri vedeam un prim hands-on video pentru Huawei P20 Lite, astăzi descoperim și două unboxing-uri sosite tot din Italia. Aceste materiale vin din partea unor YouTuberi populari și suntem informați că produsele au fost achiziționate

În această săptămâna l-am văzut pe Huawei P20 Lite listat la vânzare în Polonia, apoi și în Italia pentru că ulterior să apăra și un hands on scurt cu el. Acum terminalul primește două unboxing-uri în Italia, pe care le savurăm mai jos. Întâi îl vedem pe simpaticul Andrea Galeazzi, care scoate din cutie mai multe device-uri, printre care și Huawei P20 Lite. Cutia telefonului e integrată într-un pachet special similar cu cel primit la cofetarii pentru torturi. La minutul 3:45 începe unboxingul propriu zis al lui P20 Lite.  

Până și unboxerul recunoaște că telefonul va fi prezentat de abia pe 27 martie la Paris. YouTuber-ul afirmă că îi place cum arată și cum se mișcă telefonul. Nu e mare fan al bretonului, iar notificările sunt afectate negativ de decupaj. Android P ar putea afecta asta. Din ce am înțeles telefonul a fost cumpărat dintr-un magazin din Italia în care era afișat. Are cu adevărat baterie de 3000 mah, cameră duală de 16 + 2 MP în spate și frontală de 16 MP, dar și 4 GB RAM și 64 GB stocare. Ecranul este unul de 5.84 inch, cu rezoluție Full HD+ și aspect 19:9.

Celelalt unboxing e realizat de HDBlog.it, care întoarce handsetul pe toate părțile. Aflăm că are port USB Type-C, jack audio, iar Youtuber-ul nu e convins dacă spatele e acoperit cu sticlă sau material plastic lucios. Vedem și camera în acțiune, cu captură Bokeh, inclusiv pentru camera din față. Luminozitatea ecranului a fost destul de apreciată de ambii YouTuberi italieni.

Telefonul costă 370 de euro în Italia și ne întrebăm ce părere are Huawei despre această vânzare și apariție prematură. Până acum handsetul sună că un upgrade suficient pentru P10 Lite, un pic mai arătos și cu extra cameră și decupaj, cam atât. Rămâne să aflăm mai multe când au băieții gata recenziile, în câteva zile. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×