Huawei Honor 7X se găsește în oferta Cafago pentru doar 750 lei cu TVA inclus!

998 ori
<b>Huawei Honor 7X se găsește în oferta Cafago pentru doar 750 lei cu TVA inclus!</b>Retailerul chinez Cafago.com are astăzi o ofertă specială pentru noi, cea asociată smartphone-ului Huawei Honor 7X. Acesta face parte din zona mid-range de dotări și se livrează cu un ecran Full HD de 5.93 inch, 4 GB de RAM și cu 32 GB de

În oferta celor de la Cafago.com descoperim astăzi o reducere tare atractivă aplicată smartphone-ului Huawei Honor 7X în varianta cu 4 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare flash. Acest terminal a primit actualizarea la Android Oreo pe finalul lunii aprilie și reprezintă o soluție de buget foarte interesantă prin prisma pachetului hardware, a design-ului și totodată a prețului pe care îl poartă în momentul de față.

Huawei Honor 7X

Smartphone-ul se livrează cu ecran Full HD+ de 5.93 inch, procesor octa-core Kirin 659 și cu 4 GB RAM + 32 GB de stocare pe această variantă. Nu lipsește nici slotul microSD pentru carduri de până la 256 GB, scanner-ul de amprente din spate și nici camera duală care în cazul de față este compusă dintr-un senzor principal de 16 mpx + 2 mpx și capabilă de captură cu efect bokeh.

Pentru selfie-uri un senzor de 8 megapixeli vă stă la dispoziție și telefonul mai are jack audio 3.5 mm, respectiv o baterie de 3340 mAh integrată la interiorul unei carcase unibody cu greutate de 165 grame și grosime de 7.6 mm. Prin folosirea codului promoțional L321PZ în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest smartphone la prețul de doar 135.77 euro.

Se livrează gratuit și cu tot cu TVA se ajunge la suma de 161.56 euro ~ 750 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×