Samsung Galaxy Note 9 apare în fotografii cu noul setup de cameră la vedere; Bonus: randare Evan Blass!

2.092 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 apare în fotografii cu noul setup de cameră la vedere; Bonus: randare Evan Blass!</b>Dacă până mai ieri eram impresionaţi că Note 9 şi-a arătat cam 30% din corp în mâna şefului Samsung, azi avem o scăpare ca la carte: fotografii hands-on clare şi o randare de la Evan Blass. Hai să le disecăm împreună eu în articol, voi în comentarii

Dacă până mai ieri eram impresionaţi că Note 9 şi-a arătat cam 30% din corp în mâna şefului Samsung Mobile, azi avem o scăpare ca la carte: fotografii hands-on clare şi o randare de la Evan Blass. Hai să le disecăm împreună (eu în articol, voi în comentarii).

Samsung Galaxy Note 9

Am în faţă acum randarea lui Evan Blass şi o imagine cu Note 8 şi diferenţele sunt clare. Note 8 pare acum butucănos, tras din riglă, ingineresc privind camera din spate. De asemenea obiectivele sale par egale ca dimensiuni. La Note 9 vedem o lentilă mai mare şi una mai mică, iar camera e super discretă, fără să întrerupă fluiditatea spatelui. Scannerul de amprente nu mai este în dreapta camerei, ci imediat dedesubt şi nu mai este lipită în acelaşi modul ca la Note 8.

Fotografie cu Samsung Galaxy Note 9

Vedem şi bliţul şi eternul senzor de puls de această dată separate mai clar (deseori bliţul era lipit de secţiunea cu senzorul de puls). În rest reţeta e la fel: terminal îngust, dreptunghiular cu colţuri şi laturi curbate şi o zonă frontala superioara, dar şi inferioară puţin mai înguste. Remarcăm şi noul S Pen cel auriu, dar cu capătul clickabil albastru, semn că toate acele scăpări din ultima vreme cu stylus-ul auriu au fost reale.

Samsung Galaxy Note 9, partea frontala

Acum trecem la fotografii, unde muchia de jos sau de sus nu mai pare aşa îngustă... Nu mă impresionează grosimea muchiilor nici faţă de Galaxy S9+. Pe de altă parte camera arată fix la fel în fotografie și în randarea lui Evan Blass. Observaţi şi câte amprente atrage spatele, deci clar rămâne sticlă acolo. Vă zic de pe acum că multă lume o să confunde Note 9 cu Note 8 din faţă.

Samsung Galaxy Note 9 vine pe 9 august şi ar urma să coste 990 de euro, când se va vinde pe 24 august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×