Huawei Honor 10 sosește pe data de 19 aprilie; Invitații pentru presă confirmă data anunțării

2.800 ori
<b>Huawei Honor 10 sosește pe data de 19 aprilie; Invitații pentru presă confirmă data anunțării</b>Inițial așteptam telefonul pentru a fi lansat la Londra pe data de 15 mai, totuși, din câte observăm, acesta va avea parte de un anunț precoce în China. Invitații pentru presă au fost trimise către destinatari, iar acestea indică ca dată de anunțare..

Inițial așteptam telefonul pentru a fi prezentat la Londra pe data de 15 mai, totuși, din câte observăm, acesta va avea parte de un anunț precoce în China. Invitații pentru presă au fost trimise către destinatari, iar acestea indică ca dată de anunțare pentru Huawei Honor 10, ziua19 aprilie.

Invitatie anuntare Huawei Honor 10

Ceea ce știm despre telefon este că va veni cu același spate sidefat ca P20 și P20 Plus și va avea și el un display de format 18:9 (așa popular în această perioadă). Evident, decupajul e la locul lui și va stârnii în continuare discuții contradictorii. Alte specificații la care ne așteptăm sunt: 

  • Procesor: Huawei Kirin 970
  • 4GB/ 6GB RAM
  • 64GB/ 128GB memorie internă

Ceea ce am mai aflat e că vom avea o cameră cu suport AI, duală și cu obiective aliniate orizontal - cum le știm de pe iPhone 7 Plus. Ne așteptăm la un preț bine așezat, însă suntem sceptici privind lansarea comercială pe plan local.

Îl vom vedea probabil venit la gri cu preț apropiat de P20.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×