ASUS ZenFone 3 Max: Design mai arătos decât predecesorul

761 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Max: Design mai arătos decât predecesorul</b>De foarte, foarte multe ori producătorii de terminale de tip battery phone vor recurge la designuri mai degrabă utilitare decât arătoase. ASUS ZenFone Max cu siguranţă nu a câştigat vreun titlu pentru design, dar ZenFone 3 Max remediază acest lucru..

De foarte, foarte multe ori producătorii de terminale de tip battery phone vor recurge la designuri mai degrabă utilitare decât arătoase. ASUS ZenFone Max cu siguranţă nu a câştigat vreun titlu pentru design, dar ZenFone 3 Max remediază acest lucru, prin materiale mai premium şi design mai atractiv.

E drept că nu arată totuşi la fel de bine precum ZenFone 3 sau ZenFone 3 Deluxe. Telefonul de faţă adopta un corp unibody din aluminiu, cu un capac din plastic sus şi jos în spate. Are un spate rotunjit şi aminteşte puţin de UMi Touch ca format, unul generic dacă e să fim sinceri. De remarcat că zona frontală e magnet de amprente, dar aderența este bună pentru acest handset.

E destul de lat pentru un model de 5.2 inch şi nu chiar uşor de utilizat cu o singură mână. Măsoară 8.55 mm în grosime şi cântăreşte 148 de grame, ambele dimensiuni rezonabile pentru un battery phone. Ca o comparaţie Allview P9 Energy Mini măsoară 9.9 mm şi cântăreşte 181 de grame, având o baterie similară. ASUS ZenFone 3 Max e disponibil pe gri, argintiu, auriu sau roşe gold şi are un panou frontal 2.5D arătos.

Rămâne un telefon destul de compact şi comod, dar cu format generic de design.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×