Huawei P10 Plus: Design de P9 rotunjit, cu puternică senzaţie de "me too"

1.786 ori
<b>Huawei P10 Plus: Design de P9 rotunjit, cu puternică senzaţie de "me too"</b>Huawei P10 Plus e varianta mai mare a lui P10, oferind o diagonală de 5.5 inch, dar acelaşi format de design. E pe bază de corp metalic unibody şi panou frontal uşor curbat. Vibe-ul de iPhone 6 e puternic aici, cum a fost şi la P9 şi cum am văzut şi la..

Huawei P10 Plus e varianta mai mare a lui P10, oferind o diagonală de 5.5 inch, dar acelaşi format de design. E pe bază de corp metalic unibody şi panou frontal uşor curbat. Vibe-ul de iPhone 6 e puternic aici, cum a fost şi la P9 şi cum am văzut şi la alte telefoane din China.

Antenele semnalate de acele decupaje din plastic din spate, sus şi jos amintesc de iPhone 7 şi Meizu Pro 6. Aş spune că Huawei P10 Plus nu este o evoluţie uriaşă faţă de P9 Plus ca design, ci doar că e un pic mai rotunjit. Telefonul măsoară 6.98 mm în grosime şi cântăreşte 165 de grame, deci nu e foarte departe ca dimensiuni de Huawei P9 Plus, care măsura 7 mm în grosime şi cântărea 165 de grame.

Un avantaj are totuşi P10 Plus faţă de iPhone 7 Plus, fiind cu 23 de grame mai uşor şi cu 0.3 mm mai subţire. Huawei P10 Plus se remarcă şi prin acele nuanţe fistichii şi noi precum Greenery şi Dazzling Blue, care trebuie să recunoaştem că arată spectaculos. Mai vine şi pe alb, negru, argintiu sau rose gold. E un telefon destul de lung, dar comod şi e destul de uşor de utilizat cu o singură mână.

Aderența este bună, iar feedbackul butoanelor e excelent, inclusiv cel al butonului Home cel nou, care îndeplineşte rolul a 3 butoane simultan. Am observat şi că ecranul se pătează destul uşor cu grăsime şi se murdăreşte de amprente imediat. Rămâne un telefon bine construit, cu materiale premium, dar nu aduce nimic cu adevărat revoluţionar la design, nici faţă de iPhone 6, 6s, 7 Plus şi nici faţă de P9 Plus.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×