Huawei Mate 10 Lite: Design mai mult Like decât Lite

3.757 ori
<b>Huawei Mate 10 Lite: Design mai mult Like decât Lite</b>În ziua de azi cuvinte precum Lite, Pro sau Plus nu mai înseamnă nimic. Avem un telefon Mate 10 Pro cu rezoluţie mai mică decât Mate 10 şi modele Lite cu design foarte arătos. Huawei Mate 10 Lite vine cu un corp metalic unibody, la care nu e nimic lite..

În ziua de azi cuvinte precum Lite, Pro sau Plus nu mai înseamnă nimic. Avem un telefon Mate 10 Pro cu rezoluţie mai mică decât Mate 10 şi modele Lite cu design foarte arătos. Huawei Mate 10 Lite vine cu un corp metalic unibody, la care nu e nimic lite sau vreun compromis de calitate.

Phablet-ul are diagonală de 5.9 inch şi aspect 18:9, iar talia sa este de 7.5 mm. Mai subţire decât Mate 10 Pro (7.9 mm) şi clar mai subţire decât Mate 10, cu ai săi 8.2 mm. Cântăreşte 164 de grame, ceea de la 5.9 inch este excelent şi e cu 14 grame mai uşor decât Mate 10 Pro. Are dungile antenelor destul de proeminente în spate şi vine cu sticlă 2.5D în zona frontală.

Construcţia este solidă şi din materiale premium, iar aderența este ridicată. Stă surprinzător de comod în mână pentru un telefon cu diagonală de aproape 6 inch. Fiind totuşi lung şi lat, e greu de folosit cu o singură mână. Butoanele au feedback bun, iar camera care iese în relief nu trebuie "târâtă" pe o suprafaţă plată, altfel scoate un sunet neplăcut şi se poate şi zgâria lentila.

Un telefon arătos, cu un singur neajuns: nu rezistă la apă si praf.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×