Concurs iHunt Hero: iată regulile concursului care vă aduce un telefon cu ecran edge-to-edge și cameră duală

16.337 ori
<b>Concurs iHunt Hero: iată regulile concursului care vă aduce un telefon cu ecran edge-to-edge și cameră duală</b>Recent sositul smartphone iHunt Hero poate fi al vostru dacă participați la concursul realizat de noi în colaborare cu cei de la iHunt.ro. Tot ce aveți de făcut pentru a vă înscrie în tombolă/extragere este să trimiteți capturi de ecran..

Aţi remarcat probabil că am scos din cutie un nou telefon, pe iHunt Hero, care e subiect de prim concurs în 2018. Cei care vor să înceapă anul nou cu un telefon nou pot participa la acest concurs dacă urmează regulile de mai jos.

O scurtă recapitulare a ceea ce primiţi aici: un telefon cu ecran edge-to-edge de 5.2 inch, cu rezoluţie HD, husă de silicon la pachet şi procesor quad core MediaTek. Are cameră duală de 8 MP, cameră frontală de 5 MP (cu interpolare) şi Android 7.0 Nougat. Vine cu 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD şi două sloturi SIM. Are şi o baterie generoasă pentru acest format, de 3.000 mAh.

Iată cum arată regulile concursului care vă aduce acest terminal:

  1. Like paginii de Facebook iHunt.ro
  2. Vizitaţi pagina de produs pe site-ul iHunt.ro
  3. Postaţi comentariu la ACEST articol cu răspunsul la întrebarea "Ce apreciați cel mai mult la telefonul iHunt Hero?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articolul de unboxing şi articolul cu regulile concursului

Cele 4 acţiuni vor primi capturi de ecran din partea voastră, iar capturile ni le trimiteţi pe mail la adresa "concurs@mobilissimo.ro", cu subiect "Concurs iHunt Hero", plus numele vostru real, adresa şi numărul de telefon. Câştigătorul va fi anunţat ulterior, la început de 2018! Multă baftă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×