Huawei Mate 10 Pro: Design cu sex appeal, ca un pahar de şampanie bun

1.423 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro: Design cu sex appeal, ca un pahar de şampanie bun</b>Huawei nu e străină de telefoane masive şi mă gândesc la Nexus 6P sau un P8 Max, care joacă la categoria grea şi super grea. Şi modelele Mate au cam intrat acolo, doar că odată cu Mate 10 Pro au fost puse serios la regim şi supuse la facelift.

Huawei nu e străină de telefoane masive şi mă gândesc la Nexus 6P sau un P8 Max, care joacă la categoria grea şi super grea. Şi modelele Mate au cam intrat acolo, doar că odată cu Mate 10 Pro au fost puse serios la regim şi supuse la facelift.

Vine cu un ecran Full View 18:9 de 6 inch şi o bandă trademark în spate, în zona camerei duale. Remarcăm aici spatele curbat din sticlă, iar acest panou este realizat printr-un proces de încălzire la 700 de grade Celsius, pentru o prelucrare mai bună. Mate 10 Pro oferă suport IP67, pentru rezistenţa la apă şi praf, lucru cu care multe telefoane Huawei nu s-au putut lăuda de-a lungul timpului.

Telefonul măsoară 7.9 mm în grosime şi cântăreşte 178 de grame, foarte similar cu Pixel 2 XL, care măsoară tot 7.9 mm şi cântăreşte cu 3 grame mai puţin. Faţă de Mate 9 Pro este mai gros şi mai greu, dar e drept că a crescut şi diagonală cu 0.5 inch. Butoanele au feedback bun, phablet-ul are o aderență bună şi e culmea... uşor de folosit cu o singură mână. Spatele din sticlă e totuşi magnet de amprente şi grăsime.

Am apreciat simetria acestui design, aspect la care Samsung de exemplu nu stă foarte bine. Disponibil pe albastru, gri sau maron, terminalul are o ramă metalică solidă şi o construcţie premium, fiind cel mai arătos telefon Huawei de până acum.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×