Huawei Mate 20 Lite: Design foarte arătos pentru un Lite

1.489 ori
<b>Huawei Mate 20 Lite: Design foarte arătos pentru un Lite</b>Huawei Mate 20 Lite nu a fost chiar urât şi nici P10 Lite şi P9 Lite (2017) nu îmi zgâriau retina. Nu se compară totuşi cu modelele Honor şi cele Mate Pro totuşi. Huawei Mate 20 Lite pare să împrumute ceva din identitatea vizuală a unui Mate 10 Pro şi..

Huawei Mate 20 Lite nu a fost chiar urât şi nici P10 Lite şi P9 Lite (2017) nu îmi zgâriau retina. Nu se compară totuşi cu modelele Honor şi cele Mate Pro totuşi. Huawei Mate 20 Lite pare să împrumute ceva din identitatea vizuală a unui Mate 10 Pro şi face asta excelent.

Are panou din sticlă în spate, cu acea "dungă de maşini de curse" în mijlocul spatelui. Are sticlă şi în faţă şi rama metalică între cele două panouri. Huawei Mate 20 Lite măsoară 7.6 mm în grosime şi cântăreşte 172 de grame. Facem o comparaţie rapidă, cu ZenFone 5, care măsoară 7.7 mm în grosime şi cântăreşte 165 de grame. A crescut diagonala, de la 5.9 inch pe Mate 10 Lite la 6.3 inch.

Rezultatul e un phablet, lung şi lat, greu de mânuit cu o singură mână. Butoanele sunt comode, aderenta e solidă, iar spatele atrage ceva amprente. Bine că avem o husă la pachet, deşi e păcat să îi ascundem spatele arătos. A se remarca şi felul în care reflectă lumina cu dungi verticale pe spate. Destul de arătos, poate cel mai sexy Huawei Lite.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×