Apple iPhone XR: Design foarte arătos, mai ales pe roşu Product RED

1.015 ori
<b>Apple iPhone XR: Design foarte arătos, mai ales pe roşu Product RED</b>Apple iPhone XR e poate cel mai atractiv vizual iPhone din 2018, asta mulţumită nuanţelor sale. E drept că nu toate prind la public, precum acel galben pal, sau albastrul nu prea convingător. Dar Product RED e cu siguranţă un hit, fiind o nuanţă unică.

Apple iPhone XR e poate cel mai atractiv vizual iPhone din 2018, asta mulţumită nuanţelor sale. E drept că nu toate prind la public, precum acel galben pal, sau albastrul nu prea convingător. Dar Product RED e cu siguranţă un hit, fiind o nuanţă unică.

Terminalul este fabricat din materiale premium, are sticlă în spate şi fata şi o ramă metalică tipică Apple, uşor curbată pe margini. Mi se pare că muchiile ecranului sunt mari şi prea groase pentru 2018, dar e foarte posibil ca negrul zonei frontale să fi creat un contrast cu roşul şi să amplifice acest efect. Telefonul pare alunecos, dar nu este, având o aderentă şi ergonomie excelentă.

Nu atrage nici amprente şi grăsime excesiv, mi s-a părut. L-am avut cu mine la Bucureşti, Braşov şi Paris şi a fost mereu comod, atât în portret, cât şi landscape. Butoanele au răspuns toate bine la apăsările mele şi experienţa a fost comodă în general. Aş zice că bretonul e prea lat, dar deja ne-am învăţat cu acest aspect.

Terminalul măsoară 8.3 mm în grosime şi cântăreşte 194 de grame, destul de greu pentru 6.1 inch şi am văzut telefoane de 6.5 inch la 175 de grame deja (Honor 8X). Premium, arătos şi elegant, cu jumătate din şarm datorită lui Product RED.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×