Huawei Mate 9 Porsche Design de astăzi la QuickMobile; telefonul lansat în ediție limitată ajunge la un preț astronomic!

4.373 ori
<b>Huawei Mate 9 Porsche Design de astăzi la QuickMobile; telefonul lansat în ediție limitată ajunge la un preț astronomic!</b>Odată cu lansarea lui Mate 9, compania chineză Huawei a prezentat pe scenă și ediția limitată Porsche Design - model care de astăzi ajunge și la noi pe plan local prin intermediul celor de la QuickMobile. După cum era de așteptat, prețul este unul pe

În cadrul evenimentului de presă în care phablet-ul Mate 9 a debutat oficial, cei de la Huawei au prezentat și ediția limitată Mate 9 Porsche Design - un telefon care de astăzi poate fi achiziționat de pe plan local prin intermediul celor de la QuickMobile. Fiind vorba despre un telefon dezvoltat într-un număr limitat, era de așteptat ca și prețul de comercializare să fie unul pe măsură, în cazul de față 11.699 lei!

Huawei Mate 9 Porsche Design

Deși suma de vânzare este una astronomică, nu vă așteptați să găsiți materiale inedite pe acest telefon precum aur sau diamante, ba chiar dimpotrivă. Telefonul vine într-o carcasă unibody din metal și singurul detaliu ce pare a explica acest preț este implicarea celor de la Porsche Design în dezvoltarea sa.

Huawei Mate 9 Porsche Design

Avem în mare parte aceleași dotări hardware precum cele întâlnite pe varianta standard, cu mențiunea că în cazul de față primim 6 GB memorie RAM și un display cu margini curbate. Cu siguranță acest smartphone nu este unul adresat utilizatorului de rând, ci fix acelor fani Porsche care sunt dispuși să cheltuie o asemenea sumă pentru un produs pe care să-l asocieze cu bolidul aflat în garaj.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×