Samsung Galaxy S8 apare în fotografii reale, pe auriu de această dată, cu design similar cu ultimele scăpări

12.001 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare în fotografii reale, pe auriu de această dată, cu design similar cu ultimele scăpări</b>După randările cu Samsung Galaxy S8 de ieri care într-un final s-au dovedi a fi doar opera unui designer, iată că pe web apare și o fotografie reală cu flagship-ul pregătit de către sud-coreeni pentru 2017. Vedem în cazul de față un design similar cu cel

Încă o zi şi încă o scăpare a lui Samsung Galaxy S8, de această dată cu un aspect extra important de menţionat. Deşi avem şi randări cu noul model pe auriu, s-a strecurat şi ceea ce pare a fi o fotografie reală printre ele, prematur aş spune având în vedere că telefonul e aşteptat să debuteze în aprilie mai degrabă decât la MWC 2017.

Samsung Galaxy S8

Fotografiile au apărut pe Weibo şi designul merge pe aceeaşi linie dezvăluită de randările precedente, pe negru. Nici urmă de buton Home aici, iar muchiile ecranului par curbate aproape de nivelul unui model Edge. Mare păcat că nu vedem şi spatele pentru a ne convinge dacă flagshipul are cameră duală sau nu. Lipsa de buton Home ar fi o schimbare majoră pentru Samsung, care avea acel buton oval ca un adevărat trademark pentru lookul telefoanelor sale.

Ar însemna că primim butoane virtuale, se renunţă şi la cele capacitive Back şi Recents, iar scannerul de amprente e fie inclus în panoul ecranului, fie integrat în spate. "Bărbia" handsetului e foarte subţire, chiar şi după standardele moderne şi observăm că acest smartphone are colţurile curbate serios. Privim cu precauţie maximă scăpările, mai ales că unele zvonuri afirmă că vom primi şi o funcţionalitate în stil 3D Touch pe Galaxy S8, dar şi suport pentru faimosul stylus S Pen.

Pe mine mă interesează mai mult să vedem şi o scăpare ce dezvăluie spatele acestui nou venit... pentru a lămuri misterul camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×