CES 2017: ASUS prezintă noi computere All-in-One în Las Vegas; avem și un model cu display 4K!

929 ori
<b>CES 2017: ASUS prezintă noi computere All-in-One în Las Vegas; avem și un model cu display 4K! </b>Numeroase computere și laptop-uri au fost lansate în cadrul târgului de tehnologie CES 2017 din Las Vegas, printre acestea numărându-se și noi modele de tip All-in-One din partea celor de la Asus. Avem în cazul de față o serie de computere ce adc

Târgul CES 2017 este în plină desfășurare în acest moment, eveniment tech unde cei de la ASUS tocmai ce au prezentat noua serie de computere all-in-one Zen AiO. Avem de-a face în cazul de față cu trei noi dispozitive ce sunt destinate unor categorii diferite de utilizatori, de la cei care își doresc maximul de performanță și până la cei care sunt în căutarea unui computer care să ofere o diagonală generoasă.

ASUS Zen AiO

Modelul mai accesibil de pe această listă este ASUS Zen AiO ZN241lC, computer ce vine cu display de 24 inch, procesor Intel Core i7 și soluție grafică NVIDIA GeForce 940MX, totul la prețul de 999 dolari. La aceeași sumă este vândută și versiunea Zen AiO ZN270 care ne încântă prin display-ul de 27 inch, placa video NVIDIA GeForce 940MX și prin chip-ul de 16 GB memorie RAM.

ASUS Zen AiO

Vârful de gamă numit ASUS Zen AiO Pro Z240iE ne aduce un superb display de 24 inch cu rezoluție 4K Ultra HD, ultima generație de procesor Intel Core i7 și suport pentru până la 32 GB RAM. Alături avem o placă video NVIDIA GeForce GTX1050 și suport pentru stocare PCIe SSD - semn că vom putea folosi acest computer și pentru sesiuni de gaming. Prețul său va fi de 1.799 dolari și îl vom găsi din martie în magazine.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×