Huawei P20 Lite: Design îngust, comod, elegant

2.080 ori
<b>Huawei P20 Lite: Design îngust, comod, elegant</b>Huawei P20 Lite te loveşte imediat cu 2 impresii: e foarte îngust și foarte ușor, neașteptat de ușor. Îngustimea sa îl face comod de mânuit cu o singură mână ți comod de mânuit în general. Bretonul e atât de mic că nu îi va deranja probabil nici pe cei..

Huawei P20 Lite te loveşte imediat cu 2 impresii: e foarte îngust și foarte ușor, neașteptat de ușor. Îngustimea sa îl face comod de mânuit cu o singură mână ți comod de mânuit în general. Bretonul e atât de mic că nu îi va deranja probabil nici pe cei care urăsc decupajele de gen.

Aderența este destul de bună, telefonul nu alunecă din mână, chiar dacă are spatele acoperit cu sticlă. Construcţia e solidă, din sticlă şi metal şi nu pare genul de device care să se îndoaie prea uşor în buzunarul din spate. Îmi place şi că nu atrage prea multe amprente pe spate sau față, sau grăsime. Din păcate în zona camerei tot se adună scame şi murdărie, cum am văzut la Huawei P20 Pro.

Huawei P20 Lite este un telefon elegant şi bine construit, disponibil pe albastru, roz sau negru. Măsoară 7.4 mm în grosime şi cântăreşte 145 de grame, deci e cu 35 de grame mai uşor decât un Huawei P20 Pro. Este şi mai subţire decât ASUS ZenFone 5 Lite cu 0.4 mm şi cu 23 de grame mai uşor. Nimic de rău despre design, poate doar ca unii o să îl găsească puţin bizar la playback-ul în landscape, fiind foarte îngust, în comparaţie cu multe alte handset-uri.

Păcat că nu e şi rezistent la apă şi praf.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×