ASUS ZenFone Max Pro (M1): Design unibody metalic, compact pentru un battery phone

1.558 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M1): Design unibody metalic, compact pentru un battery phone</b>S-au dus vremurile când un battery phone era mare cât o cisternă. Acum vedem şi telefoane compacte care etalează baterii de 4000 mAh, sau chiar 5000 mAh. ASUS ZenFone Max Pro (M1) este unul dintre ele, cu ecran de 6 inch dar şi corp metalic unibody.

S-au dus vremurile când un battery phone era mare cât o cisternă. Acum vedem şi telefoane compacte care etalează baterii de 4.000 mAh, sau chiar 5.000 mAh. ASUS ZenFone Max Pro (M1) este unul dintre ele, cu ecran de 6 inch dar şi corp metalic unibody.

Totuşi uniformitatea e stricată de capacele de plastic din spate (sus şi jos), necesare pentru o conectivitate impecabilă. Aderența este bună, iar telefonul măsoară 8.45 mm în grosime şi cântăreşte 180 de grame, dimensiuni similare cu Huawei P20 Pro să zicem. Este un telefon destul de lung, aşa că utilizarea cu o singură mână nu e mereu optimă. Nu e cel mai arătos telefon din lume, dar măcar e comod.

Comod în portret, comod în landscape la ore întregi de PUBG spre exemplu. Spatele şi faţa se pot murdări destul de uşor dacă aveţi degetele pline de grăsime, dar se şi şterg destul de uşor. Rămânem cu aderenţă bună şi capacele din plastic.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×