Motorola Moto G6 Plus: Design de sticlă şi metal, cu un negru-albastru fascinant

1.630 ori
<b>Motorola Moto G6 Plus: Design de sticlă şi metal, cu un negru-albastru fascinant</b>Motorola Moto G6 Plus aduce influenţele seriei Moto X în gama Moto G, asta e clar. Adopta un corp din sticlă şi metal, care e la ani lumină faţa de ce oferea Moto G4 acum doar 2 ani. Are o nuanţă negru-albastră, fără luciul orbitor al unui HTC U11 sau U12

Motorola Moto G6 Plus aduce influenţele seriei Moto X în gama Moto G, asta e clar. Adopta un corp din sticlă şi metal, care e la ani lumină faţa de ce oferea Moto G4 acum doar 2 ani. Are o nuanţă negru-albastră, fără luciul orbitor al unui HTC U11 sau U12, ci prinzând lumina într-un mod discret. Camera are un model circular de a prinde lumina in stil ZenFone.

Are o ramă metalică solidă, sticlă în spate, sticlă în faţă şi spatele are o reflexie de oglindă puţin. Aderenţa este OK, telefonul nu este alunecos şi culmea nici nu atrage amprente şi grăsime prea mult în spate. Butoanele sunt comode, dar formatul este puţin prea lat pentru utilizare comodă cu o singură mână. Acesta este poate unul dintre cele mai arătoase telefoane Motorola, dar cu siguranţă cel mai arătos Moto G din istoria seriei.

Măsoară 8 mm în talie şi cântăreşte 167 de grame, având aceeaşi talie ca Moto X4 apropo şi fiind cu 4 grame mai greu, deşi e drept că Moto X4 are şi ecran mai mic, de 5.2 inch. Un avantaj e că Moto G6 Plus e cu aproape 20 de grame mai uşor decât Nokia 7 Plus. E foarte comod şi de utilizat în landscape, având "bărbie" şi "frunte" suficient cât să ţii degetele pe ele fără să apeşi aiurea.

Mă întreb spre ce mergem la Moto G7...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×