Următorul flagship Xiaomi din acest an s-ar numi Xiaomi Mi 8 și nu Mi 7; Motivul este aniversarea de 8 ani a companiei

2.979 ori
<b>Următorul flagship Xiaomi din acest an s-ar numi Xiaomi Mi 8 și nu Mi 7; Motivul este aniversarea de 8 ani a companiei</b>O veste neșteptată sosește astăzi în presa online din China, aceea că Xiaomi are în plan să folosească un alt nume pentru flagship-ul Mi 7. Aparent, dispozitivul se va numi Xiaomi Mi 8, asta pentru că firma chineză se pregătește de celebrare

Descoperim astăzi o veste neașteptată putem spune, aceea că Xiaomi are de gând să sară peste modelul Mi 7 și asta pentru că aniversarea de 8 ani va fi marcată de lansarea flagship-ului Mi 8. Nu este prima dată când o companie ce activează în zona smartphone aplică o asemenea tactică pentru lansarea unui terminal aniversar, astfel că și zvonul de față s-ar putea adeveri în scurt timp.

Odată cu această informație revine în ecuație și posibilitatea ca telefonul să ofere un sistem de autentificare facială 3D, soluție similară lui Face ID de pe iPhone X. Pe lângă funcția de autentificare pe seama scanării 3D a feței utilizatorului, acest sistem va permite totodată și realizarea de plăți într-un mod simplu și rapid.

De asemenea, este menționată și probabilitatea de a vedea un scanner de amprente integrat în ecranul acestui dispozitiv al cărui debut ar putea avea loc până la final de lună sau undeva în această vară. Ca dotări vom primi un procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM, baterie cu suport pentru încărcare wireless și încărcare rapidă, respectiv o cameră duală în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×