UHANS Max 2: Conectivitate cam limitată și cu probleme

570 ori
<b>UHANS Max 2: Conectivitate cam limitată și cu probleme</b>O fi UHANS Max 2 un telefon dual SIM dual standby, care măcar îşi păstrează jackul audio în aceste momente când el este pe cale de dispariţie, dar sunt şi câteva hibe în zona sa de conectivitate. Terminalul nu are NFC, are un WiFi cam lent, nu are..

O fi UHANS Max 2 un telefon dual SIM dual standby, care măcar îşi păstrează jackul audio în aceste momente când el este pe cale de dispariţie, dar sunt şi câteva hibe în zona sa de conectivitate. Terminalul nu are NFC, are un WiFi cam lent, nu are USB Type-C şi a făcut figuri la conectarea la 4G şi chiar 3G.

Are slot-uri nano SIM (unul hibrid, care poate găzdui şi microSD) şi vine cu suport WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS şi are şi port microUSB 2.0. Vine la pachet cu dongle microUSB to full USB. Apelurile au fost destul de clare şi acel microfon semnalat drept bun de captură la filmare îşi face treaba şi aici. Problemele apar când vrei să faci download.

Speedtest UHANS Max 2

Astfel, WiFi-ul mi-a permis să mă conectez la routerul meu RDS (2.4 GHz), dar nu şi la cel Telekom, deşi era tot 2.4 GHz. Iar pe RDS descărcările se făceau lent, iar dacă Riptide GP se descarcă de obicei în câteva secunde, pe acest telefon s-a descărcat în zeci de secunde. La SpeedTest am avut valori de 35 Mbps la download WiFi şi 25 Mbps la upload, mult sub alte telefoane testate în ultima vreme.

4G-ul Vodafone nu a vrut să se conecteze, deși i-am setat APN-ul manual.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×