iHunt One Love: Conectivitate old school, microfon OK

1.043 ori
<b>iHunt One Love: Conectivitate old school, microfon OK</b>iHunt One Love sună ca o poveste de dragoste, dacă te uiţi la numele său, dar e de fapt un telefon şi scopul său este foarte clar: să sune şi să îţi permite să fii sunat. Chiar dacă această sarcină e neglijată în ziua de azi în favoarea lui Whatsapp sau..

iHunt One Love sună ca o poveste de dragoste, dacă te uiţi la numele său, dar e de fapt un telefon şi scopul său este foarte clar: să sune şi să îţi permite să fii sunat. Chiar dacă această sarcină e neglijată în ziua de azi în favoarea lui Whatsapp sau FB Messenger.

Când vine vorba de conectivitate, primim port microUSB 2.0 aici, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 şi jack audio de 3.5 mm. Este un telefon dual SIM, care vine şi cu GPS şi radio FM. Nu are NFC, dar are Turbo Download, funcţie care combina WiFi şi 3G/4G pentru a obţine viteze superioare. Apelurile de pe acest telefon iHunt au volum ridicat, sunet clar şi semnalul e OK.

Speedtest iHunt One Love:

Microfonul îşi face treaba bine şi am fost auzit binişor de cei cu care aveam convorbirile. A urmat apoi clasicul SpeedTest şi am atins 43 Mbps la download via WiFi şi 24 Mbps la upload. La testul 4G am ajuns la 67 Mbps la download şi 44 Mbps la upload, deci suntem în limitele rezonabile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×