Lenovo K6: Conectivitate last gen, cu 4G bun totuşi

1.745 ori
<b>Lenovo K6: Conectivitate last gen, cu 4G bun totuşi</b>Lenovo K6 poate supravieţui şi fără port USB Type-C şi fără NFC şi consider că ele nu ar fi adus un plus deosebit acestui produs şi nu ar fi făcut pe nimeni să cumpere mai abitir terminalul dacă erau la bord. Hai să vedem în schimb cum stăm cu restul..

Lenovo K6 poate supravieţui şi fără port USB Type-C şi fără NFC şi consider că ele nu ar fi adus un plus deosebit acestui produs şi nu ar fi făcut pe nimeni să cumpere mai abitir terminalul dacă erau la bord. Hai să vedem în schimb cum stăm cu restul dotărilor pe partea de conectivitate.

Primim suport 4G LTE şi două slot-uri SIM, dintre care unul este un micro SIM şi al doilea este un nano SIM, care are şi rol de slot microSD. Telefonul aduce şi Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n şi GPS, dar şi Glonass, plus anulare activă a zgomotului de fond. În Dialer găsim funcţia Speed Dial, iar la convorbiri am avut un volum rezonabil, dar nu chiar cel mai ridicat din lume.

Lenovo K6 Speedtest

Măcar anularea zgomotului de fond s-a făcut eficient şi claritatea a fost bună. La testul de viteză prin aplicaţia SpeedTest am atins 91 Mbps la download prin 4G şi 45 Mbps la upload, ambele rezultate bune, în vreme ce la testul WiFi am atins 49 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, simţind că aici se putea mai bine, pentru că am văzut şi telefoane ce atingeau un download de 10 ori mai mare.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×