Google lansează un tool care îţi permite să schimbi modul în care arată şi funcţionează terminalul tău Android: #myAndroid Taste Test

6.979 ori
<b>Google lansează un tool care îţi permite să schimbi modul în care arată şi funcţionează terminalul tău Android: #myAndroid Taste Test</b>Google a încercat mereu să împace simplitatea lui Android cu personalizarea experienţei pentru fiecare utilizator, dar de acest din urmă aspect parcă s-au îngrijit mai bine producătorii de telefoane. Azi aflăm că marele G a lansat un nou tool, cunoscut..

Google a încercat mereu să împace simplitatea lui Android cu personalizarea experienţei pentru fiecare utilizator, dar de acest din urmă aspect parcă s-au îngrijit mai bine producătorii de telefoane. Azi aflăm că marele G a lansat un nou tool, cunoscut ca #myAndroid Taste Test şi care îţi permite să îţi modifici experienta Android după pofta inimii.

Totul începe accesând acest link şi apoi vi se vor pune câteva întrebări. Spre exemplu va trebui să spuneţi dacă vrei o interfaţă "random" sau cu un anumit model, animată sau statică şi dacă preferaţi viteza, ceva fistichiu sau cool. După ce completaţi toate răspunsurile Google va genera automat o nouă interfaţă şi un set de aplicaţii recomandate pentru wallpaper-uri, iconuri, launcher, widget-uri şi tastatură.

#myAndroid Taste Test

Vi se va oferi pachetul complet de linkuri de download şi va fi ca şi cum aveţi un terminal nou. E greu să mai ai un telefon unic în ziua de azi, dar Google încearcă să realizeze acest lucru măcar la nivel de UI şi experienţa prin acest tool. Google a creat şi un camion taguit cu #myAndroid şi care se va plimba prin diferite oraşe pentru a promova această soluţie. Deocamdată se află în Austin, Texas, cu ocazia showului SXSW.

Google a creat şi un camion taguit cu #myAndroid

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×