iHunt One Love: OS şi UI "flower power", amintind puţin de iOS

1.048 ori
<b>iHunt One Love: OS şi UI "flower power", amintind puţin de iOS</b>Cum sună propoziţia asta? "iHunt One Love rulează Marshmallow". Cum ar veni „dragostea unică” rulează ”bezeaua”... Astea sunt denumirile cu care ne confruntăm zilnic, nu că ar fi ceva rău în asta şi apreciem originalitatea. Terminalul rulează Android 6.0

Cum sună propoziţia asta? "iHunt One Love rulează Marshmallow". Cum ar veni „dragostea unică” rulează ”bezeaua”... Astea sunt denumirile cu care ne confruntăm zilnic, nu că ar fi ceva rău în asta şi apreciem originalitatea. Terminalul rulează Android 6.0 Marshmallow, cu nişte iconuri custom şi un pic cam... "flower power".

Aminteşte parcă de un iOS mai vechi, dar experienţa de bază e Android pur. Avem un multitasking pe bază de carusel, o porţiune dropdown cu notificări şi Quick Settings, iar apăsând pe butonul Menu accesăm zona de Theme, Wallpaper, Widgets şi reglăm şi tranziţiile, cursorul (Magic Finger), plus funcţii ca Dynamic Weather sau Exclusive Space.

Interfata grafica iHunt One Love

Printre Setări găsim funcţia Smart Wake, dublu tap pentru a activa ecranul şi screenshot realizat cu 3 degete. Scannerul de amprente are un setup în 8 paşi şi o viteză OK de identificare a amprentei şi deblocare a ecranului. Reţineţi că nu bate recorduri, ci e doar OK pentru aşteptări şi preţ. Pe lista de aplicaţii preinstalate am găsit 27 de nume, ceea ce e rezonabil şi nu dăm în bloatware.

Amintim dintre aplicaţiile preinstalate File Manager, Twitter, Facebook sau Xender, care permite trimiterea de fişiere.  O experienţă software curată, în ciuda lookului fistichiu.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×