Sony Xperia XA: OS, UI cu Marshmallow în prim plan, experienţă clasică Xperia cu extra aplicaţii

1.009 ori
<b>Sony Xperia XA: OS, UI cu Marshmallow în prim plan, experienţă clasică Xperia cu extra aplicaţii</b>Sony a primit multiple bile albe în ultimele luni, lansând rapid actualizări la Nougat pentru modele ca Xperia X Compact sau Xperia XZ, dar Xperia XA nu e încă acolo. El a rămas la Android 6.0 Marshmallow cu Xperia UI aplicata peste.

Sony a primit multiple bile albe în ultimele luni, lansând rapid actualizări la Nougat pentru modele ca Xperia X Compact sau Xperia XZ, dar Xperia XA nu e încă acolo. El a rămas la Android 6.0 Marshmallow cu Xperia UI aplicata peste.

Xperia UI este cel de acum un an, cu multă transparență la bază şi fundaluri gri sau albe, plus extra gloss pentru iconuri şi meniuri. Cine a văzut media player Sony, un PlayStation sau un TV al companiei ştie exact la ce interfaţa să se aştepte. Multitasking-ul e pe bază de carusel, iar secţiunea Dropdown include obişnuitele notificări şi Quick Settings.

Interfata grafica Sony Xperia XA

Ţinând apăsat pe ecran accesăm zona de widget-uri (cu look plăcut pentru cele non stock), wallpaper-uri, teme, mărime de iconuri, pachete de iconuri şi tranziţii. În mod interesant, în Setări nu găsim nimic special, interesant sau insolit, iar trecând la zona de aplicaţii 44 de nume îşi fac apariţia aici. Majoritatea nu se pot dezinstala deci le putem trece la capitolul bloatware.

Pe această listă remarcăm nume precum aplicaţia Playstation, Weather, What's New, News, Movie Creator, Sketch, Track ID, Spotify sau Amazon.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×