UMi Super: OS, UI, aplicaţii cu minimă implicare de la UMi, în sens bun

Autor:  | Publicat în:  UMI 902 ori
<b>UMi Super: OS, UI, aplicaţii cu minimă implicare de la UMi, în sens bun</b>În vreme ce unii producători chinezi de telefoane ar face orice să personalizeze experienta software pe terminalele lor pentru a ieşi în evidenţă (acolo unde nici designul nu lucrează în favoarea lor), alţii prefera abordarea stock. UMi e deja la al patru

În vreme ce unii producători chinezi de telefoane ar face orice să personalizeze experienta software pe terminalele lor pentru a ieşi în evidenţă (acolo unde nici designul nu lucrează în favoarea lor), alţii preferă abordarea stock. UMi e deja la al patrulea telefon pe care îl testam noi cred şi menţin abordarea stock, lucru pentru care nu putem decât să îi felicităm.

Avem pe UMi Super parte de Android 6.0 Marshmallow, pe curat cu o zonă dropdown cu notificări şi Quick Settings, apoi dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de wallpaper-uri şi widget-uri, evident şi ele stock. În zona de Setări găsim Harlequin LED Notification, unde facem reglaje legat de culoarea LED-ului cel rotund şi hipnotic de sub ecran, dar şi legat de scopul său, precum semnalizarea de mesaje primite, notificări sau încărcare a bateriei. 7 nuanţe stau la dispoziţie.

Interfata grafica UMi Super

Butonul fizic lateral shortcut are şi el o setare asociată, care ne permite să îi asociem o mulţime de aplicaţii/funcţii. Apoi avem Background Task Cleaner şi butoanele virtuale de setat, în secţiunea Settings. Iată-ne ajunşi şi la scannerul de amprente, care are un setup lung, în 14 paşi şi nu e deloc precis sau rapid la autentificare.

Când vine vorba de aplicaţiile preinstalate avem 26 de nume aici, ceea ce e binişor, mai ales că majoritatea sunt aplicaţii stock. Lista include Calendar, Chrome, File Manager, Maps sau Sound Recording. Un software pe bază de Marshmallow numai bun aici.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×