LG primeşte o serie de brevete în State pentru telefoane flexibile; Iată cum arată documentele!

1.661 ori
<b>LG primeşte o serie de brevete în State pentru telefoane flexibile; Iată cum arată documentele!</b>Continuă seria scăpărilor de brevete, evident legate de telefoane şi tablete flexibile, iar de această dată LG este în prim plan. O serie de documente provenite de la autorităţi din SUA indică faptul că sud coreenii au lucrat la câteva terminale cu acest

Continuă seria scăpărilor de brevete, evident legate de telefoane şi tablete flexibile, iar de această dată LG este în prim plan. O serie de documente provenite de la autorităţi din SUA indică faptul că sud coreenii au lucrat la câteva terminale cu acest format.

Noile brevete acoperă smartphone-uri care se deschid şi se extind, devenind tablete. Imaginile apărute de această dată nu seamănă cu precedentele scăpări de la Biroul de Trademark-uri şi Brevete din SUA. Şi Samsung şi LG ar avea în lucru proiecte de acest tip, dar Samsung are o abordare ce implică deschiderea terminalului, în vreme ce LG preferă "închiderea" să şi un fel de "împachetare" a handset-ului.

Evident, schiţele de aici sunt preliminare şi doar noţiuni generice legate de modul în care va arăta produsul final. Oricare ar fi rezultatul, primele terminale vor fi experimentale şi lansate în număr limitat, pentru a analiza reacţia publicului. Dacă mă iau după acest brevet LG, atunci smartphone-ul respectiv se deschide ca o carte, dar vine cu două "coperţi" angrenate de câte o balama, în dreapta şi stânga.

Ele ar tripla astfel spaţiul de vizualizare al ecranului. MWC 2017 ar putea să ne aducă şi câteva prototipuri, sau dacă nu atunci Computex sau IFA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×