iHunt vine cu reduceri speciale azi! Smartphone-ul Vivo X21 UD cu scanner de amprente în ecran este pe listă

1.599 ori
<b>iHunt vine cu reduceri speciale azi! Smartphone-ul Vivo X21 UD cu scanner de amprente în ecran este pe listă</b>Din partea celor de la iHunt.ro avem astăzi parte de noi reduceri, pe listă aflându-se atât un smartphone Vivo cu scanner de amprente integrat în ecran, cât și un mouse programabil de la Xiaomi cu senzor de 7200 DPI care poate fi utilizat

Astăzi cei de la iHunt.ro vin în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri speciale, asta pe lângă campania de Black Friday pe care o organizează în momentul de față pe site. Pe lista promoțiilor regăsim atât smartphone-ul Vivo X21 UD cu scanner de amprente integrat în ecran, dar și un mouse de gaming de la Xiaomi ce vine cu butoane programabile și cu un senzor de 7200 DPI. Detalii despre acestea aflați în continuare!

Vivo X21 UD

Vivo X21 UD

Produsul aflat în centrul atenției este clar Vivo X21 UD, smartphone care după cum și denumirea sa sugerează, vine echipat cu un scanner de amprente în ecran. Dispune de un ecran cu diagonală de 6.3 inch și tehnologie AMOLED, de 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash și de o cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate. Are baterie de 3200 mAh și cântărește doar 156 grame. Prețul redus îl aflați de aici!

Mouse gaming Xiaomi

Mouse gaming Xiaomi

În al doilea rând pe listă avem și un mouse de gaming de la Xiaomi, produs ce vine echipat cu un senzor de 7200 DPI, accelerație 30G și cu 6 butoane configurabile. Are iluminare RGB, un buton pentru selecție rapidă, dar și un procesor ARM pe 32 bit cu 4 viteze ajustabile. Un lucru tare interesant este acela că mouse-ul poate fi utilizat atât în mod wireless, cât și prin fir conectat la PC. Prețul este acum de 199 lei!

Alte reduceri:

  • Mousepad aliaj Xiaomi 240 x 180 mm - 79 lei
  • Mousepad aliaj Xiaomi 300 x 240 mm - 99 lei
  • Smartphone MDC Prime S (4GB RAM, AMOLED, Helio P25) - 589 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×