Mai avem de așteptat până la primul iPhone cu scanner de amprente integrat în ecran; Iată ce spune un reputat analist

769 ori
<b>Mai avem de așteptat până la primul iPhone cu scanner de amprente integrat în ecran; Iată ce spune un reputat analist</b>Pe seama unui raport venit din partea analiștilor de piață aflăm astăzi că gigantul din Cupertino, adică Apple nu va face prea curând pasul către telefoanele cu scanner de amprente integrat în ecran. Se afirmă aici că implementarea senzorilor

În vreme ce producătorii din lumea Android încep să aducă pe piață din ce în ce mai multe smartphone-uri cu scanner de amprente integrat în ecran, se pare că Apple se află în extrema opusă. Potrivit celebrului analist Ming-Chi Kuo aflăm faptul că firma condusă de Tim Cook nu are planuri actuale pentru lansarea unui iPhone cu o asemenea dotare la bord și pe deasupra că nici nu este interesată de un astfel de feature pentru moment.

Principalul motiv pentru care Apple nu dorește implementarea unui asemenea scanner de amprente stă în spatele faptului că soluția Face ID de autentificare facială a primit un rapuns pozitiv din partea consumatorilor care sunt încântați de fiabilitatea procesului și de nivelul de securitate oferit.

Pe de altă parte, Ming-Chi afirmă că firma americană așteaptă mai întâi să vadă care este răspunsul utilizatorilor Android la această tehnologie și dacă aceștia vor fi mulțumiți de experiența oferită. Aflăm totodată că în lumea Android, folosirea acestei tehnologii va avea parte de o creștere de 500% în 2019 și că următorul pas va fi implementarea unui scanner ce va permite citirea amprentei din orice zonă a ecranului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×