Ai iPhone? Eşti mai fericit, bogat şi popular decât cei cu telefoane Android (Studiu)

3.850 ori
<b>Ai iPhone? Eşti mai fericit, bogat şi popular decât cei cu telefoane Android (Studiu)</b>Potrivit unui studiu recent realizat asupra unui eșantion de 1000 persoane se pare că dacă ai un iPhone ești și mai fericit, asta cel puțin în comparație cu un altul care are telefon Android. La prima vedere afirmația de față este total greșită

Sunt ultimul om care să creadă un studiu care face referire la personalitatea unui om care cumpără un anumit telefon, dar hai să vedem totuşi cum arată această cercetare. Un sondaj asupra unor posesori de telefoane iOS şi Android a dezvăluit câteva caracteristici speciale ale posesorilor de iPhone.

Studiul a implicat 1000 de posesori de iPhone şi 1000 de posesori de terminale Android. Slickdeals a realizat această analiză şi a descoperit că posesorii de terminale Android au obiceiuri şi stiluri de viaţă diferite faţă de posesorii de iPhone. Ambele categorii petrec cam la fel de mult timp în fața telefonului (cam 4 ore pe zi), dar posesorii de iDevice au venituri mai ridicate şi cheltuiesc mai mult decât "Androizii".

Acelaşi studiu arată şi că dacă ai iPhone ai şi mai mulţi prieteni, pleci mai des în vacanţe şi faci mai multe selfie-uri. Un posesor de iPhone are un salariu mediu de 53.251 dolari (pe an), în vreme de utilizatorul Android ajunge pe la 37.040 dolari salariu mediu. Posesorul de handset Apple cheltuieşte în jur de 117.13 dolari pe lună pe haine, 100.88 dolari pe tehnologie şi 82.71 dolari pe produse cosmetice.

Cei cu Android cheltuiesc cam pe jumătate şi preferă să petreacă timp singuri, faţă de iPhone-iști, care ies mai mult. Aceştia din urmă trimit şi mai multe mesaje pe zi, 58 în medie faţă de 26 pentru cei cu Android. În plus un posesor de iPhone face 12 selfie-uri pe zi, iar unul cu Android doar 7. Aflaţi mai multe şi despre ce seriale preferă aceşti utilizatori în linkul sursă de mai jos.

Personal nu aş pune prea mare preţ pe acest studiu, pentru că îmi sună ţintit să fie viral şi să provoace scandal. Singura constatare pe care aş face-o vreodată legat de vreun segment e că posesorii de Pixel-uri sunt elitişti ca atitudine, iar cei cu Galaxy S îşi apără cu ferocitate telefonul în faţa unui iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×