LeEco X10 își dezvăluie specificațiile via GFXBench; ar putea fi primul smartphone cu cameră duală față-verso

947 ori
<b>LeEco X10 își dezvăluie specificațiile via GFXBench; ar putea fi primul smartphone cu cameră duală față-verso</b>Prin intermediul unei listări în GFXBench aflăm astăzi câteva dintre specificațiile pe care un viitor smartphone LeEco ce poartă numele de cod X10 (X85x) le-ar putea oferi la pachet. Din start ne stârnește curiozitatea faptul că sunt menționate aici două

În luna noiembrie a anului trecut cei de la TENAA certificau și smartphone-ul LeEco Le Max 3 (X850), telefon ce stârnea atenția publicului datorită faptului că nu oferea o singură cameră duală, ci chiar două astfel de module. În vreme ce unul era regăsit pe spate, celălalt îl aveam poziționat în partea frontală și bineînțeles destinat fotografierii selfie.

LeEco X10

Astăzi produsul își face din nou apariția, dar cu un nume și un pachet hardware ceva mai diferit. În primul rând, listarea GFXBench pe care o vedeți mai sus dezvăluie că telefonul se numește LeEco X10, păstrând același număr de serie de forma X85x. Cu toate că TENAA indica prezența unui procesor Snapdragon 821 pe acest terminal, se pare că acum telefonul apare cu modelul anterior SD820 la pachet.

Printre alte dotări notate aici avem display-ul de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, camera foto duală principală compusă din doi senzori de 13 megapixeli și camera duală selfie ce oferă doi senzori de 16 megapixeli. Aparent, vor exista două variante diferite: 4 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 6 GB RAM + 64 GB de stocare flash.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×