La Germanos continuă promoția prin care la achiziția unui Sony Xperia XZ primiți cadou un PlayStation 4 Slim!

2.222 ori
<b>La Germanos continuă promoția prin care la achiziția unui Sony Xperia XZ primiți cadou un PlayStation 4 Slim!</b>Încă de la startul campaniei Black Friday cei de la Germanos introduceau o ofertă foarte interesantă ce presupune oferirea unei console Sony PlayStation 4 Slim 500 GB cadou odată cu achiziția unui smartphone Sony Xperia XZ. Oferta continuă și acum când

Black Friday ne-a adus o ofertă foarte interesantă din partea celor de la Germanos, ofertă ce consta în oferirea unei console Sony PlayStation 4 Slim 500 GB cadou odată cu achiziția unui smartphone Sony Xperia XZ. Deși ne așteptam ca această promoție să dureze doar pe perioada evenimentului de reduceri cu pricina, iată că ea continuă și în prezent, cu mențiunea că avem de-a face cu o ofertă limitată.

Germanos

Acest pachet format din telefon și consolă poate fi achiziționat la prețul de 3.299 lei, o sumă care în cazul unor alți retaileri ne aduce doar telefonul fără bonusul consistent de față. Este o ocazie foarte bună dacă ați pus bani deoparte pentru achiziția acestui flagship, consola putând fi ulterior vândut pentru cel puțin 1.000 lei, sau de ce nu făcută cadou unei persoane dragi acum în prag de Sărbători.

Despre telefon știm deja că se descurcă excelent la capitolul captură video, dar și la celelelate capitole - fiind caracterizat de un pachet hardware de top. Un display Full HD de 5.2 inch se află în prim-plan, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și 3 GB memorie RAM. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×